Izvor: Scandal.rs, 07.Apr.2014, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačena: Kanje Vest moli elitu u Holivudu da prihvati Kim Kardašijan

Iako je Kim Kardašijan velika zvezda, uticajni u Holivudu ne žele da imaju nikakva posla sa njom. Oni smatraju da starleta zapravo ničime nije zaslužila svoj zvezdani status među poznatima. Iako je uspeo da je ugura na naslovnu stranu prestižnog magazina “Vog”, Kanje nikako ne uspeva da ubedi holivudske šefove da je Kim zapravo “super [...]

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kim Kardašijan niko ne voli u Holivudu, Kanje Vest moli ljude da se druže sa njom!

Izvor: Svet plus, 08.Apr.2014, 14:52

Iako Kim Kardašijan važi za jednu od najpopularnijih ličnosti, holivudske zvezde smatraju da starleta nije zaslužila položaj na kome se nalazi i izbegavaju druženje sa njom.Kanje Vest na sve načine pokušava da svoju verenicu ubaci u elitu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.