Odao mu počast: Iznenadićete se kad vidite ko je rođak Vujadina Savića (foto)

Izvor: Svet, 15.Sep.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odao mu počast: Iznenadićete se kad vidite ko je rođak Vujadina Savića (foto)


A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Aug 28, 2016 at 1:37pm PDT


Fudbaler Vujadin Savić objavio je danas na Instagramu zanimljivu fotografiju i još zanimljiviji podatak i tako otkrio s kim je u rodbinskoj vezi.
“Prošlo je 25 godina otkad je u Gospiću poginuo Đorđe Božović Giška, moj pradeda po majčinoj liniji, junak iz časnog plemena Kuči koje se uvek kroz istoriju hrabro borilo za Srbiju i srpstvo”, napisao je Vujadin uz fotografiju koja je pred vama.


A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Sep 15, 2016 at 9:53am PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Odao mu počast: Iznenadićete se kad vidite ko je rođak Vujadina Savića (foto)

Izvor: Scandal.rs, 15.Sep.2016

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Aug 28, 2016 at 1:37pm PDT Fudbaler Vujadin Savić objavio je danas na Instagramu zanimljivu fotografiju i još zanimljiviji podatak i tako otkrio s kim je u rodbinskoj vezi. “Prošlo je 25 godina otkad je u Gospiću poginuo Đorđe Božović Giška,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.