Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2017, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odale ih fotografije: Saša Kovačević ima novu devojku!? (foto)

Popularni pevač Saša Kovačević već neko vreme izbegava da govori o svom privatnom životu, pa tako ni ne želi da otkrije pravi razlog raskida sa bivšom devojkom, studentkinjom Jovanom Jocić. Dok mediji spekulišu da je za krah ove emotivne veze kriva daljina, budući da je Jovana neko vreme boravila u Americi, pevač mudro ćuti i izjavljuje da trenutno želi da se posveti karijeri.

Međutim, izvesna Ivana Pranić (29) u poslednje vreme često na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mreži ”Instagram” objavljuje fotografije na kojima pozira u Sašinom zagrljaju, te se probudila sumnja da je upravo ona nova izabranica popularnog pevača. Dodatnu sumnju probudilo je i to što je Ivana u opisu fotografije sa Sašom ostavila srca i napisala da su par, dok je on to sve lajkovao na društvenoj mreži.

A post shared by Ivance (@pranic.ivana88) on Feb 18, 2017 at 3:36am PST

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Odale ih fotografije: Saša Kovačević ima novu devojku!? (foto)

Izvor: Svet, 25.Feb.2017

Popularni pevač Saša Kovačević već neko vreme izbegava da govori o svom privatnom životu, pa tako ni ne želi da otkrije pravi razlog raskida sa bivšom devojkom, studentkinjom Jovanom Jocić. Dok mediji spekulišu da je za krah ove emotivne veze kriva daljina, budući da je Jovana neko vreme boravila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.