BILA JE BEZOBRAZNA I DRSKA, A KAD SE UGASE KAMERE OVO JE RADILA TAKMIČARIMA... Niko ne veruje da se OZLOGLAŠENA Sandra iz kviza Najslabija karika ovako ponašala na kraju snimanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 20:03

BILA JE "BEZOBRAZNA I DRSKA", A KAD SE UGASE KAMERE OVO JE RADILA TAKMIČARIMA..." Niko ne veruje da se "OZLOGLAŠENA" Sandra iz kviza "Najslabija karika" ovako ponašala na kraju snimanja

Njen glas i mimika izazivali su jezu kod mnogih takmičara.

Ime Sandra Lalatović mnogima je verovatno ostalo urezano u pamćenje, budući da je reč o voditeljki koja je doslovno bila strah i trepet. Sandra je godinama vodila tada popularni kviz "Najslabija karika", gde je vrlo oštro razgovarala sa takmičarima, kojima je iz očiju izbijao strah i panika.

Javnost je bila podeljena zbog voditeljke, i dok su jedni bili fascinirani, druge je izuzetno nervirala njena arogancija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sandra danas živi potpuno drugačiji život... Nakon što je prekinuto emitovanje "Najslabije karike", oprobala se kao voditeljka emisije "Paparaco lov", nakon čega se potpuno povukla iz medija i posvetila se privatnom životu.

Sandra se pre 11 godina udala za menadžera Ivana Čerina, čije prezime je dodala na svoje devojačko Lalatović, po kojem je i bila poznata u domaćoj javnosti. Nekoliko meseci nakon venčanja, Sandra je rodila devojčicu. Na kratko je vodila emisije "Preljubnici" i "Krtica", a poslednjih godina radi kao novinarka "Sputnjika".

Iako već godinama ne vodi ovaj kviz, Sandra je nedavno sa radošću govorila o vremenu kada je bila zaštitno lice "Najslabije karike".

A post shared by @mutav__plovak

- Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja "Karike". Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo "vežbati"... (smeh) Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu: "Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom" - izjavila je voditeljka jednom prilikom.

- Peto slovo abecede, hoćete molim Vas da mi objasnite, odakle Vama ideja da sanjate o pet miliona dinara i da se uopšte pojavite ovde? Nije ovaj kviz za Vas, Vi ipak možda treba da igrate ono "na slovo, na slovo D" - doviđenja - poručila je Sandra svojevremeno jednom takmičaru.

Sandra se kroz godine nije mnogo promenila, barem kad je fizički izgled u pitanju, što možete videti na slici ispod:

Srbija Danas/N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.