Od osobe vredne 10 dinara ja... Trudna Aleksandra U SUZAMA zbog Filipa Cara? Jednom objavom razjasnila sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 15:55

"Od osobe vredne 10 dinara ja..." Trudna Aleksandra U SUZAMA zbog Filipa Cara? Jednom objavom razjasnila sve

Sve šokirala objavom!

Turbulentan odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara često je glavna tema pripadnika sedme sile.

Njihova veridba, pa kasnije i raskid i Aleksandrina trudnoća punili su novinske stupce mesecima unazad, a drama je nastala i noćas, zbog Aleksandrine objave!

Pobednica šeste sezone popularnog rijalitija "Zadruga", vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a njen sinoćni stori izazvao je veliku pažnju njenih fanova. Aleks je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prozove nepoznatu osobu, a mnogi su zaključili da se obratila Filipu Caru, svom bivšem partneru, kome uskoro treba da rodi ćerku.

Imam tu čudnu naviku da od osobe vredne deset dinara napravim milion dolara, pa se onda čudim kad me za istih deset dinara proda - napisala je Aleks.

Nikolićeva je ispod objave ostavila i dva emotikona - jedan koji plače od tuge, a drugi koji plače od smeha.

Ovo je mnoge iznenadilo, kako se Aleks nedavno oglasila, te otkrila da je u odličnim odnosima sa Carem, zbog čega su se njihovi fanovi ponadali da će doći do pomirenja.

- U odličnom smo odnosu, dogovaramo se oko svega i zaista nemamo nikakvih problema - istakla je Aleksandra, pa otkrila da li ima mogućnost da njih dvoje svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

- Nikad ne reci nikad kad smo u pitanju ti i ja - poručila je ona za Pink.rs.

Podsetimo, nakon što su se verili pred milionskim auditorijumom, obožavaoci su s nestrpljenjem iščekivali vesti o planovima za venčanje. Međutim, oni su nakon vesti o trudnoći imali jako turbulentan period, tokom kojeg su više puta raskidali i mirili se, a sada je usledio mirniji period.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NI DAN BEZ DRAME: Trudna Aleksandra rešila da Filipu PEČATIRA SUDBINU okrutnom objavom (FOTO)

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024

Turbulentan odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, čega smo svi bili svedoci mesecima, i dalje intrigira javnost.. Aleksandra Nikolić • screenshot. ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.