Od nje se ledi krv u žilama: Zastrašujuća Lejdi Gaga u novoj horor priči (video)

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od nje se ledi krv u žilama: Zastrašujuća Lejdi Gaga u novoj horor priči (video)

Nova, peta sezona popularne serije American Horror Story: Hotel je pred vratima, a izašao je i novi trejler, u kom smo napokon dobili priliku da malo bolje vidimo lik slavne Lejdi Gage.
Premijera je zakazana za 7. oktobar, a u novom tizeru, slavna pevačica je glavna zvezda. Njen lik, poznat pod imenom “The Countess”, u tridesetak sekundi menja nekoliko kostima, i okružen je decom, koja lede krv u žilama.
Uz to, u pozadini se čuje pesma “Du >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Hast”, poznatog benda “Rammstein”, koja definitivno nije slučajno izabrana. U prevodu, sasvim je jasno da će se dogoditi mnogo strašnih stvari ako se petljaš sa likom koji igra Lejdi Gaga.
Podsetimo, priča prati detektiva Džona Loua, kog glumi Ves Bentli, koji istražuje niz jezivih ubistava u Los Anđelesu. Dokazi ga zatim vode u hotel “Cortez”, koji vodi Lejdi Gaga.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.