Od Takija traži SAMO INTERES Zadrugarka rasrinkala navodnu LJUBAVNICU Majinog oca, evo ko će da nadrlja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 03:27

"Od Takija traži SAMO INTERES" Zadrugarka rasrinkala navodnu LJUBAVNICU Majinog oca, evo ko će da nadrlja

Strašne optužbe!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Milenu Kačavendu u Šiša baru.

Kuma "nacionale" je u svom stilu progovorila na sve vruće teme.

- Zašto ne voliš Teodoru Delić? - pitao je Darko o zadrugarki koja je navodno bila u emotivnoj vezi sa ocem starlete Maje Marinković.

- Ne da je ne volim, zaista mislim da je zamafijala. Rekla je da je klaberka, živi sama i bori se, pa su ona i Helena turbo drugarice sa Takijevog rođendana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U lovu na interes, sponzoruše. Što se Milice tiče, sa njom i Janjušem je jedan kroz jedan bilo nešto, sinoć smo čuli da je sa xy rijaliti igrača u kontaktu, možeš misliti. Bojim se da će Terza nadrljati jer se ozbiljno zaljubio - rekla je Milena, pa se osvrnula na Samira:

- Bio je malo zbunjen što sam se distancirala, mnogo ga gotivim. Sad je našao žicu da se sam sa sobom zeza.

Detaljnije u video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.