Od Asmina će da me čuva POLICIJA Sita Ahmić strahuje od Durdžića, dobila PRETEĆE POZIVE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 23:27

"Od Asmina će da me čuva POLICIJA" Sita Ahmić strahuje od Durdžića, dobila PRETEĆE POZIVE?

Sestra Aneli Ahmić se žalila drugarici zbog sestrinog bivšeg!

Sestra aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Sita Ahmić žalila se drugarici da je Asmin Durdžić zvao i uznemiravao preko telefona, te i da je spremna da zove policiju ako se to dogodi ponovo.

Ona tvrdi da je i ranije bilo poziva sa spornog broja, ali da se nije javljala, s obzirom na to da to nikad ne radi kad su u pitanju brojevi koje nema u imeniku.

Asmin je zvao Situ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pretio sa nepoznatog broja, poziv je trajao maltene jedan minut, ko zna šta je sve ispričao kad je Sita rekla drugarici da će od njega da je štiti policija ubuduće. Rekla je: "Od Asmina će da me čuva policija ako nastavi da zove i da provocira! Kad se primiri nema problema, a onda odjednom krene da pravi haos". On je pominjao dete, navodno pretio da Sita više ne sme da ga uzme usta, ali je bio kratak da ga ne bi nekako snimila i to sve objavila - priča izvor za domaći medij.

Podsetimo, Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, naveo je nedavno putem storija na društvenoj mreži Instagram da je njena rođena sestra Sita Ahmić optužena od strane supruga za psihičko i fizičko nasilje. Durdžić je naveo da će i sam podneti tužbu protiv bivše svastike.

Sita se oglasila za domaće medije nakon Asminovih optužbi.

Ne dajem nikakve izjave. Nemam volju da to radim, isključila sam se iz rijalitija na neko vreme da se odmorim. On može da radi šta hoće. Ko god misli da ima za šta da me tuži neka me tuži - rekla je ona za Informer tom prilikom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika/Prenela: A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.