Ocenite kojoj domaćoj zvezdi najbolje stoji “prirodan” look?

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocenite kojoj domaćoj zvezdi najbolje stoji “prirodan” look?

 

Neki bi rekli da prirodan izgled nije bilo moguće zamisliti na našoj sceni, ali vremena su se malo promenila i on sada jeste zasigurno najveći hit.
Kao najbolji izbor za leto, prirodni look su prigrlile mnoge naše poznate dame i na Instagramu pokazale svoje verzije ovog jednostavnog šminkerskog stila. Šta više, ako malo bolje pogledate, shvatićete da naše dame na ovoj društvenoj mreži nemaju komplekse i da vrlo često postavljaju fotografije na kojima su bez šminke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << što mi srdačno pozdravljamo. Uostalom, ko se još šminka pred odlazak na plažu?!
Letnji mejkap naših dama zato je obično sveden i jednostavan, čak i kada imaju zakazano pojavljivanje u javnosti. No, razlike ipak postoje. Sasvim je očigledno da je njihov pristup prirodnom stilu različit, pa ćete stoga u ovoj galeriji naći i primere koji nisu baš tako minimalistički.
Zato – miš u ruke i ocenite onaj look koji vam se najviše sviđa na portalu “Lepota i zdravlje”!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.