Obrišite celulit ovim namernicama!

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrišite celulit ovim namernicama!

Bacite se na posao i pravac kupovina! Počnite još danas da brišete svoj celulit i spremite se za vrele letnje dane! Evo nekoliko  saveta i spisak namernica koje su vam potrebne za telo bez celulita.

Losos

Ne ograničavajte porcije lososa! Masnoća koju sadrži losos je zdrava i može vam pomoći da izgubite kilograme i eliminišete celulit. Ova hrana obiluje omega-3 masne kiseline koje smanjuju apetit i utiču pozitivno na zdravlje vezivnog tkiva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
Čili papričice

Ako volite ljutu hranu, obradovaće vas vest da su ljute papričice koristan saveznik u borbi protiv celulita. One ubrzavaju metabolizam i do 25 procenata nakon konzumiranja. Pored toga, papričice su bogate vitaminom B6 koji regeneriše vezivno tkivo.

Borovnice

Veoma su ukusne i zdrave bobice, pojačavaju proizvodnju kolagena i popravljaju izgled kože.

Jabukovo sirće

Zahvaljujući visokom sadržaju magnezijuma, kalcijuma i kalijuma, jabukovo sirće pomaže u detoksikaciji i eliminisanju masti iz organizma.

Tamna čokolada

Naučne studije su pokazale da je prirodni kakao najbolji izvor antioksidanasa na svetu i da je efikaasn u sagorevanju masnoće i daje značajan doprinos funkcionisanju svih ćelija u organizmu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.