Obratio se DIREKTNO PRODUKCIJI! Neviđeni presedan u rijalitiju - Ša ima samo jedan ZAHTEV, više ne može da trpi agoniju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 11:32

Obratio se DIREKTNO PRODUKCIJI! Neviđeni presedan u rijalitiju - Ša ima samo jedan ZAHTEV, više ne može da trpi agoniju

Nije u stanju da izdrži.
Poznati reper Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi i danima nakon što je bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak, ušao u "Belu kuću" na imanje popularnog rijalitija "Elita".
On se ne miri sa činjenicom da će biti neko vreme radvojen od Mione, budući da je među Odabranima, a sada se obratio i produkciji.
Naime, na snimku koji se pojavio na jednoj od stranica koje verno prate dešavanja u rijalitiju, čujemo Ša koji razgovara sa Mionom o pritisku i da više ne može da izdrži.
Nenad je u jednom trenutku izgovorio da će zamoliti produkciju da mu daju zadatak da izađe, a mnogi su ovo protumačili kao direktno obraćanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.