Obožavali smo da je gledamo kao Pipi Dugu Čarapu, a ona danas ima 58 godina, ne bavi se glumom i izgleda OVAKO... (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 29.Avg.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavali smo da je gledamo kao Pipi Dugu Čarapu, a ona danas ima 58 godina, ne bavi se glumom i izgleda OVAKO... (VIDEO)

Reč je o švedskoj glumici Inger Nilson kojoj je danas 58, a trenutno radi kao sekretarica. 
Filmovi i serije iz 1969. i 1970. godine snimljeni su prema knjizi Astrid Lindgren, a kasnije je nastao i crtani film "Pip Duga Čarapa". Iako je prošlo mnogo godina, Inger Nilson i danas prepoznaju mnogi, zbog karakterističnog osmeha i znatiželjnog pogleda.
Nilsonova se i kasnije pojavljivala u nekoliko filmova i serija. Davne 2000. godine snimila je "Gripsholm" reditilja Havijera Kolera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << a sedam godina kasnije glumila je u nemačkoj TV seriji "Der Kommissar und das Meer", piše srbijadanas.com.
Takođe, pojavila se i u popularnom švedskom rijalitiju "Kändisdjungeln", a prošle godine snimila je film "The Here After".
Danas radi kao sekretarica u jednoj kompaniji i srećno je udata.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.