Izvor: Scandal.rs, 05.Feb.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obostrano zadovoljstvo: Pet trikova kako da povećate libido

Međutim, takve situacije mogu se rešiti bez imalo muke i načinima koji uopšte ne uključuju lekove. Pročitajte pet načina kako da povećate libido, bez puno muke na vaše (i njegovo) zadovoljstvo.

Pročitajte i… Tantrički seks: 7 saveta za duži i intenzivniji orgazam

Bavite se zajedno fizičkom aktivnosti

Istraživanja pokazuju da 30 minuta dnevnog vežbanja poboljšava seksualno zdravlje i povećava samopouzdanje. Pokušajte da vežbate u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << paru – to može biti izuzetno zabavno i istovremeno efikasno. Za povećavanje libida može da posluži i pešačenje, trčanje ili joga. Osim toga, ove aktivnosti pomoći će vam da se zbližite sa partnerom. Pokušajte i s Kegelovim vežbama.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Obostrano zadovoljstvo: Pet trikova kako da povećate libido

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.