Oborili sve REKORDE - Darko Lazić i Zera srušili MREŽE, pokazali su HOLIVUDSKO umeće

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 23:51

Oborili sve REKORDE - Darko Lazić i Zera srušili MREŽE, pokazali su HOLIVUDSKO umeće

Njihova pesma je ono što je muzičkoj sceni trebalo, sveže i nesvakidašnje, uzdrmalo je ceo Balkan!

Poslednjih dana jedna od najudarnijih vesti je saradnja Darka Lazića sa koleginicom Marinom Perezović Zerom, čiji spoj je zaista neverovatan i neočekivan.

Naime, oni su snimili duetsku pesmu "Prezime" koja je pokupila sve simpatije publike. S obzirom na to da ovu numeru potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, koji su vlasnici brojnih hitova najpopularnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvođača, pratioci su sigurni da će ovaj duet doživeti najveće pozicije na trending listama.

Pored jakog teksta, mnoge je privukao i spot gde su pevač i hip-hoperka pokazali holivudsko umeće, pa su svojim ulogama dočarali zanimljive scene. Vatra, staklene flaše, pozitivna energija samo su deo ove ekranizacije. Spoj koji kao da nije sa ove planete.

Pored toga, kostimi su takođe doprineli da sve izgleda scenski, pa ne sumnjamo da je za ovaj materijal ukupno izdvojeno nekoliko desetina hiljada evra.

Srbija Danas/Promo/M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.