Oboran Ginisov rekord u gledanju televizije!

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oboran Ginisov rekord u gledanju televizije!

Pet mladih Austrijanaca oborilo je rekord u gledanju televizije koji su pre 15 meseci postavili Kanađani. 

Austrijski tim gledao je televiziju sat vremena duže, tačnije 92 sata. Zvanični predstavnik Ginisove knjige rekorda potvrdio je postavljanje novog rekorda i uručio sertifikate pobednicima, koji su izabrani za takmičenje među više od 400 zainteresovanih koji su se prijavili putem Fejsbuk stranice kompanije LG.

Osim dodele sertifikata, kompanija LG je nagradila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svakog učesnika novim televizorom i TV pretplatom u trajanju od 12 meseci.

Pet učesnika gledali su različite programe četiri noći i pet dana, sa pauzama od pet minuta na svakih sat vremena.

Kompanija LG Electronics, sponzor događaja, obezbedila je takmičarima studio u popularnoj prodavnici nameštaja u jednoj od najposećenijih šoping ulica u Beču.

Studio, koji podseća na dnevni boravak, bio je opremljen foteljama, sobnim biciklom, frižiderom i LG OLED televizorom dijagonale 55 inča.

"Izuzetno smo zadovoljni smo što su momci uspešno oborili rekord. OLED televizori pružaju superiorno iskustvo gledanja, što je našim učesnicima svakako olakšalo učešće. Čestitamo pobednicima i strastvenim ljubiteljima televizije na postignutom rekordu", izjavio je Markus Verner, marketing menadžer kompanije LG Electronics Austria.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.