Objavljena prepiska Zorana Marjanovića i Rade iz Beča! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljena prepiska Zorana Marjanovića i Rade iz Beča! FOTO

Radmila Matić gostovala je sinoć u emisiji na jednoj televiziji, kako bi ispričala čitavu istinu i sve o dopisivanju sa Zoranom Marjanovićem.

Na samom početku zahtevala je da joj se ne vidi lik, jer ne bi želela da Zoran Marjanović zna kako izgleda. Dama iz Beča o slučaju Jelene Krsmanovićsaznala je iz medija i odlučila je da se obrati Marjanoviću preko Fejsbuka.

"Pokajala sam se kada sam ga prvi put optužila da je ubica, kao i da mu je drago što ima ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koji misle da on nije kriv. Tako je krenulo dopisivanje", rekla je Rada koja u početku nije bila sigurna da li je u pitanju lažan profil Zorana Marjanovića.

"Poslao mi je odmah broj i počeli smo da se dopisujemo preko Vibera. Nisam znala da ćemo nastaviti da se dopisujemo. Nisam imala nikvu nameru i plan i napominjem da policija prvih 17 dana nije znala da se ona dopisuje sa njim. Posle 19 dana odlučila sam da pozovem policiju 29 novembar i ispričam im sve. Otišla sam kod njih, došla sam sa telefonom svojevoljno i pokazala im sve. Informativni razgovor je trajao pet i po sati ", rekla je Rada i dodala da misli da je u pitanju neki sektaški obred, ali da Zoran nije ubica.

"Misim da je u pitanju neki sektaški obred. Malo sam istraživala po internetu i tako sam došla do tog zaključka", zaključila je.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.