Obesi se! Pala ŽESTOKA SVAĐA između Dragane i Edisa, a Tomović POKUŠAO da URADI ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Obesi se!" Pala ŽESTOKA SVAĐA između Dragane i Edisa, a Tomović POKUŠAO da URADI ovo!

Nije mu pošlo za rukom!

Dragana Mitar je sinoć u toku emisije i Pitanja gledalaca rekla da se nije poljubila sa Edisom Fetićem, iako je viđena kako u krevetu sa njim razmenjuje nežnosti.

Ono što je kontraverzno u čitavoj situaciji je to što je Edis Fetić oženjen čovek, a u rijaliti ga je ispratila upravo njegova žene sa kojom ima troje maloletne dece. Nakon poljupca se pročulo da je Fertićevoj ženbi pozlilo, ali ona je to demantovala svojom objavom od sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kojoj se videlo da je u provodu, tačnije na nastupu Slobe Radanovića.

 Ono što je mnoge iznenadilo je to što je nakon svega Edis bio ljut na Draganu i nije želeo da sa njom razgovara nako pretresa i njenog odgovaranja na postavljena pitanja.

On jednostavno nije želeo da komunicira sa Draganom uprkos njenom stalnom zapitkivanju.

- Ja ga 10 puta pitam "Šta ti je, šta ti je?" Neću da trčim ni za kim. Pitam 50 puta nekoga za nešto. Ne moramo ni da razgovaramo. Ne znam šta se istripovao, neće da priča. Možemo da ne razgovaramo 5 dana - pričala je nervozno Dragana Marku Đedoviću.

- Ma ja sam u fazonu da ako ti nešto smeta možeš da mi kažeš ili da se obesiš - rekao je Đedović, a Tomović je sve to posmatrao sa strane, pokušavajući da uhvati Draganin pogled, ali ona ga je ignorisala.

U PIDŽAMI I BEZ TRUNKE ŠMINKE - Veljko usnimio TRUDNU Bogdanu kako radi OVO! Čim je videla kameru... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.