Obećao sam joj... Adaktar priredio baki Nadalini veče za pamćenje: Ispunio joj dugogodišnju želju, ona ne skida osmeh sa lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 15:23

"Obećao sam joj..." Adaktar priredio baki Nadalini veče za pamćenje: Ispunio joj dugogodišnju želju, ona ne skida osmeh sa lica

Sve su ovekovečiči fotkama koje su osvanule na društvenoj mreži Instagram.

Naša muzička zvezda Dragana Mirković sinoć je održala drugi koncert u Areni u Beogradu.

Pevačica je napravila spektakl kakav se nije video nikada do sada na našim prostorima. Događaju su prisustvovale brojne javne ličnosti, a među njima i Adam Adaktar.

Naime, Adam se pojavio na spektaklu poznate pevačice, a društvo su mu pravile supruga Andžela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i baka Nadalina.

Obećao sam joj da ću je voditi na koncert i danas je taj dan… i mislim da je uživala, zapravo ona još uživa, još smo u Areni, moja baka Nadalina - napisao je Adam ispod objave koju je okačio na Instagramu.

Ovom prilikom Adaktar je uspeo da ispuni veliku Nadalininu želju, a to je da upozna pevačicu Zoricu Brunclik. Tom prilikom zabeležena je i slika.

Pozitivni komentari su se nizali ispod objave, a samo neki od njih su bili:

- "Bake su posebna bića", "Ponos vaš i veliki pozdrav za Baku", "Svaka čast kraljevi", "E lako je njoj sa zeljama kad ima svog Adaktara", "Baka je kraljica, a najljepse kod vas je ljubav i zajednistvo porodice".

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.