OŽENJENI ZADRUGAR PISAO TAJNE PORUKE! Maja mu UZVRATILA? Evo šta je TAČNO PISALO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŽENJENI ZADRUGAR PISAO TAJNE PORUKE! Maja mu UZVRATILA? Evo šta je TAČNO PISALO...

Auu, biće haosa...

Danas je došlo do žestokog prepucavanja u studiju radio emisije "Sedi dole" između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, a sve zbog Ivane Šopić. Međutim, to nije bilo jedino što se desilo. Naime, otkriveno je da je Janjuš napisao posebnu poruku Maji na bubici, a voditelji su je pitali da iznese svoje mišljenje kako gleda na to.

- Mislim da se šalio - tvrdila je Maja, a onda se ubacio Janjuš.

- Ona je meni napisala "Ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si moj favorito", ja sam njoj napisao "Ti si moja favorito" - tvrdio je Janjušević.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OBEZBEĐENJE HITNO ULETELO! ŽENKA TUČA?! "Molićeš me da te ostavim na miru" U GARDEROBERU HAOS...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019

"Stavljaćeš nove zube.."..Tokom večeri, dok su se zadrugarke spremale za fotografisanje, došlo je do obračuna Maje Marinković i Ivane Šopić. Naime, Šopićeva je bila besna nakon tvrdnji koje je Maja iznela tokom gostovanja u radiju ,,Sedi dole"...Marinkovićeva je tvrdila da je Ivana nekoliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.