OŽENIO SE VLADO! Ovako su se Georgiev i Milica zakleli na večnu ljubav! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŽENIO SE VLADO! Ovako su se Georgiev i Milica zakleli na večnu ljubav! (VIDEO) (FOTO)

Pevač Vlado Georgiev i njegova devojka Milica Samardžija stali su na ludi kamen, i zakleli se jedno drugom na večnu ljubav.

Vlado i Milica inače čekaju dete, a manekenka u sedmom mesecu trudnoće se na svadbi pojavila u elegantnoj, beloj haljini.

Vlado se potrudio da sve to ide malo "van protokola". Gromoglasno je uzviknuo "Ne", i svi su se "pokidali" od smeha. Naravno, jasno je bilo da je u pitanju šala.

Poznato je da Georgiev ne veruje u brak sklopljen pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << matičarem i na ovaj način, našalivši se zajedno sa Milicom, sa zvanicama na proslavi svog 40. rođendana, pokazao je da mišljenje ne menja, ali i da je njegov odnos sa Milicom stabilan i skladan.



Među zvanicama bio je i Vladov mlađi kolega Bojan Marović, koji je trenutak sa svadbe podelio sa pratiocima na Instagramu, pozirajući sa mladoženjom.

A photo posted by Bojan Marovic Official (@bojanmarovic333) on Jun 13, 2016 at 1:46pm PDT

Uživali su i Ivan Ivanović, Ivana Peters, Željko Vasić, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Nevena Božović, Nenad Knežević Knez, Goca Tržan i mnogi drugi. Neki od njih su i zapevali u čast jubilarnog rođendana poznatog kantautora, a i on sam uzeo je mikrofon u ruke.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: "Oženio" se Vlado Georgiev

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2016, 09:00

Pevač Vlado Georgiev i njegova devojka Milica Samardžija odlučili su da stanu na ludi kamen i sve je izgledalo normalno, dok matičarka nije došla do čuvenog pitanja za mladence...Poznati kantautor Vlado Georgiev i njegova partnerka Milica Samardžija, napravili su pravu pometnju na proslavi pevačevog...

Nastavak na Vesti-online.com...

OZENIO SE VLADO Ovako su se Georgiev i Milica zakleli na vecnu ljubav (VIDEO) (FOTO)

Izvor: medio.rs, 14.Jun.2016

Pevač se našalio tokom ceremonije i zasmejao sve prisutne

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.