OŽENIO SE GLUMAC IZ ISTINE I LAŽI?! U ljubavi je sa GLUMICOM, a objavom iznenadio sve: Prvi put sa ŽENOM...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 14:17

OŽENIO SE GLUMAC IZ "ISTINE I LAŽI"?! U ljubavi je sa GLUMICOM, a objavom iznenadio sve: "Prvi put sa ŽENOM..."

Krunisali vezu?!

Vladimir Kovačević na svom Instagram profilu nazvao je svoju dugogodišnju devojku Saru Pejčić svojom ženom, pa se nagađa da li su glumci stali na ludi kamen.

Ovaj glumački par je u višegodišnjoj skladnoj vezi, a pojavili su se zajedno na otvaranju Bašta festa. On je sa ovog festivala objavio fotografiju na Instagramu sa svojom izabranicom i napisao:

- Prvi put sa ženom na Baštu - naveo je glumac.

Iako ni glumac ni glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu pominjali venčanje niti svadbu, Vladimir je ovim komentarom naveo javnost na sumnju da je par izgovorio sudbonosno "da".

Glumac Vladimir Kovačević proslavio se ulogom Arsenija u seriji "Istine i laži", a zatim su se fanovi upoznali i sa brojnim duhovitim imitacijama poznatih ličnosti. Vladu sada imamo prilike da gledamo i u popularnoj seriji "Klan".

Sara Pejčić, mlada glumica, igra u beogradskim pozorištima, dok ju je šira javnost upoznala zahvaljujući seriji "Preživeti Beograd".

A post shared by Vladimir Kovačević (@vladimirkovacevicc)

- Tačno je da imam devojku. To ne krijem i moja veza je transparentna na društvenim mrežama, ali ne bih da pričam o tome. Ne želim da povod za moje pojavljivanje u medijima bude moj emotivni život, već posao - izjavio je svojevremeno Kovačević za "Blic".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.