OZBILJNA FUNKCIJA! Marko Marković otkrio šta je po zanimanju, nije samo lepo lice i mišići!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 14:42

OZBILJNA FUNKCIJA! Marko Marković otkrio šta je po zanimanju, nije samo lepo lice i mišići!

Skontali su se na više nivoa.

Žana Omnia i Marko Marković su pričali o njenoj ćerki Irini, a zatim Markovoj neostavrenoj želji da bude inženjer.

- Mene zanima medicina, možda bih čak volela da upiše tu srednju. Neka deca ne znaju šta žele, pa moraš da ih usmeriš - rekla je Žana.

- Najbolje je ono što deca žele. Neki roditelji obično, ne kažem za tebe, to što žele za sebe pa usmere decu tako - rekao je Marko.

- Meni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je želja bila da je upišem na latino ples, a ona kako raste hoće na fudbal, pa karate, tekvondo. Šanse nije bilo da krene na ples, ona neće, neće, ne zanima je - rekla je Žana.

- Ceo život sam pričao da ću biti veterinar. Odem kod babe i dede, pa oko životinja. Međutim vremenom to sve nekako... - rekao je Marko.

- Nisi imao jaku želju - rekla je Žana.

- Na kraju upišem školu i nema fakultet za geodeziju. To su geodetski inžinjeri. Ne može nijedna zgrada, ulica, ništa da se napravi bez geometra - rekao je Marko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.