Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 16:01

OVU IZDAJU JOJ NIKAD NEĆE OPROSTITI: Zvezdan zbog nove istine završio sa Anom zauvek

Otkriven razlog duboke mržnje

Aca Bulić dao je nedavno svoj sud o tome zbog čega Zvezdan Slavnić doživi pomračenje kada njegova bivša partnerka Ana Ćurčić pomene Acino ime.

- Logično je, nepisana pravila su da kad devojka spominje drugog muškarca da se rode inat i ljubomora. Mi se znamo, poznajemo se. Nije mu to napolju smetalo. Sad mu smeta verovano jer je ovo javni nastup i među njima odnosi nisu kao što su bili.

Aca je priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je Ani pomagao dok je Zvezdan bio u zatvoru.

- Kad god sam pomagao ja nisam pitao za šta i kako. Vrlo moguće da je to bilo. Njegovo ponašanje je čudno u odnosu na ono što je spolja.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je u rijalitiju "Zadruga" napravio nekoliko skandala kada mu je Ana rekla da napolju nije sama i da ima podršku bivšeg dečka Ace Bulića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.