Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVOM ZGODNIŠI NI KATARINA GRUJIĆ NIJE ODOLELA: Ivan BRUTALNO izgleda kada se skine do GOLE KOŽE (FOTO)

Popularna pevačica Katarina Grujić juče je predstavila novu pesmu koja nosi naziv “Tuđa”. Ova numera je na prvo slušanje osvojila simpatije. Oduševio je i novi spot i to kako Katarina izgleda u ekranizaciji ove pesme, a mnoge dame nisu ostale ravnodušne na manekenka koji krasi ovaj video. Reč je o Ivanu Papiću, koji je privukao The post OVOM ZGODNIŠI NI KATARINA GRUJIĆ NIJE ODOLELA: Ivan BRUTALNO izgleda kada se skine do GOLE KOŽE (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUNA SKRHANA BOLOM ZBOG NJENE SMRTI: Umrla je ona koja ju je volela SVIM SRCEM! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 14.Nov.2019, 15:35

Luna Đogani je ovih dana imala sve razloge za slavlje, ali ju je juče dočekala loša vest. Podsetimo, rijaliti zvezda je prekjuče objavila spot za drugi singl “U ljubavi luda”, koji je u roku od 24 časa prešao cifru od milion pregleda i obezbedio joj visoko deveto mesto na tzv. Jutjub trending...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.