OVOG GLUMCA SMO OBOŽAVALI U Južnom vetru i Indigo kristalu, a karijeru je započeo kao FIZIKALAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 16:49

OVOG GLUMCA SMO OBOŽAVALI U "Južnom vetru" i "Indigo kristalu", a karijeru je započeo kao FIZIKALAC

Danas važi za majstora svog zanata, ali na početku nije ni sanjao da će biti poznat širom Balkana i da će imati armiju fanova!

Naš glumac Miloš Petrović poznatiji kao Trojpec, veliku slavu i popularnost stekao je ulogom u popularnoj franšizi "Južni vetar".

Talendovani mladi momak je priznao da je u jednom periodu svog života radio je na građevini, a da se potom odlučio za glumu.

Trojpec je priznao je da je radio na građevini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak sedam godina, ali se onda sasvim slučajno vratio u svet glume. 2014. godine pozvali su ga sa fakulteta i rekli mu da počinju da rade predstavu "Kad su cvetale tikve" popularnog Dragoslava Mihailovića u Beogradskom dramskom pozorištu.

A post shared by Milos Petrovic (@trojpec)

Međutim, kako se oduvek bavio sportom, fitnesom i boksom, i u međuvremenu je postao sertifikovani trener, odlučio je da se ponovo odrekne glume i zaputi u Dubai i tamo bude profesionalni trener. Ipak, sudbina se malo poigrala i pred sam odlazak pozvao ga je Dragan Bjelogrlić koji je imao lepu poslovnu ponudu. Miloš dobija ulogu u seriji "Senke nad Balkanom", a onda su usledile i uloge u "Južnom vetru", "Tajkunu" i mnogim drugim ostvarenjima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.