OVO je radio isključivo zbog naroda: Janjuš raskrinkan, bubica uhvatila svaku reč - Sam se odao

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 20:47

OVO je radio isključivo zbog naroda: Janjuš raskrinkan, bubica uhvatila svaku reč - Sam se odao

Snimak razgovora podigao ogromnu prašinu.

Nakon što se vratio u "Elitu", Marko Janjušević Janjuš se ne odvaja od cimera Uroša Stanića, a njihovi klipovi zasmejavaju čitavu naciju.

Međutim, sada je Janjuš najstrašnije ogovarao Uroša, a bubica je uhvatila svaku njegovu reč dok je razgovarao sa Aneli Ahmić i još jednim učesnikom rijalitija.

Snimak je odmah osvanuo na Instagram profilu koji aktivno prati dešavanja u Beloj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kući, a komentari šokiranih fanova su se rapidno nizali.

- Neću da trpim budaletinu Uroša... Go*no jedno! Da bacim i njega i kera u jezero - rekao je Marko.

- Samo mu nemoj odgovarati! Vidiš šta radi, tako je kvaran - rekao je Janjuš Aneli i zabranio joj da odgovara Staniću, a ispod ovog videa su se nizali komentari.

"Priznao da je podržao Uroša isključivo zbog naroda", "Fuj! Nije fer prema Urošu", "Sada se sam odao", "A šta drugo očekivati od njega...", bili su samo neki od komentara.

Snimak koji je podigao ogromnu prašinu možete pogledati OVDE.

Srbija Danas/društvene mreže/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.