OVO je prethodilo KRIVIČNIM PRIJAVAMA sa Hajpa - JEZIVI SNIMAK isplivao, pominje se Zvezdan Slavnić

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 00:57

OVO je prethodilo KRIVIČNIM PRIJAVAMA sa Hajpa - JEZIVI SNIMAK isplivao, pominje se Zvezdan Slavnić

Neverovatne stvari ugledale svetlost dana!

Na "Hype" televiziji došlo do suočavanja između dve nekada najbolje drugarice, a danas ljute rivalke Jovane Novakov Šmizle i Ane Ćurčić.

Jovana je u pomenutu produkcijsku kuću došla sa dve "gorile" zbog gostovanja, a kada je zamoljena da njeno "navodno obezbeđenje" izađe i sačeka je ispred, ona je besno napustila prostorije. Tim povodom oglasio se vlasnik televizije Saša Mirković koji je odmah stao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zaštitu svojih zaposlenih, a protiv svih ličnosti sa snimka koji je objavio na svom Instagram profilu biće podnete krivične prijave.

- Radnike Hype produkcije i Hype televizije ne može niko da zastrašuje dovođenjem lica sumnjivog statusa u formi "obezbeđenja". Nakon što je to pokušala da uradi, dobila je upozorenje da napuste prostorije, kako ne bi televizija odmah obavestila nadležne organe za ovaj "upad" neovlašćenih osoba. Zbog ovog zastrašivanja Hype će podneti krivične prijave protiv svih osoba sa snimka za neovlašćeni ulazak u prostorije Hype produkcije - piše u zvaničnom saopštenju direktora Hype produkcije.

U emisiji u kojoj je  trebalo Šmizla da učestvuje su pušteni snimci nadzornih kamera kojima će gledaoci biti šokirani, a Ana je rešila da raskrinka bivšu drugaricu, pa otkrila čemu je sama svedočila:

- Šmizla je izbola bivšeg jednog, a ja sam lično svedok kada je muža gađala čime je stigla, jer ju je nešto slagao! Ja sam je vozila. On je bio njena žrtva nasilja. Prisustvovala sam mnogim situacijama u svom domu između njih dvoje - govorila je Ana o karakteru njene nekadašnje drugarice, pa osudila Šmizlin postupak kada je pustila snimak na kojem se čuje majka Zvezdana Slavnića, pa do detalja otkrila sve o odnosu sa bivšom svekrvom Slavicom, za koju ju je Šmizla optužila Anu da ju je trovala.

Srbija Danas/Hype

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.