OVO je na Prijovićkinim koncertima STROGO zabranjeno i KAŽNJIVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 11:43

OVO je na Prijovićkinim koncertima STROGO zabranjeno i KAŽNJIVO

Prija je rasprodala arene širom regiona.

Aleksandra Prijović će krajem oktobra održati čak tri koncerta u sarajevskoj Zetri, a kako je već sad najavljeno, na ulazu će se vršiti detaljan i rigorozan pretres svakog pojedinačno.

Ulaznice za prvi i drugi koncert su već odavno rasprodate, a organizatori koncerta su se oglasili sa jasnim smernicama za mnogobrojnu publiku koja će doći da uživa u glasu i nastupima naše pevačice.

Samo originalne i neoštećene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulaznice kupljene na zvaničnim prodajnim mestima će biti evidentirane i na taj način ćete moći ući na ulaz naznačen na ulaznici.

Organizatori su podvukli da je strogo zabranjeno falsifikovanje ulaznica, kopiranje ili preprodavanje, a sa jednom ulaznicom moguće je samo jednom ući u dvoranu. Kako je dalje istaknuto, na koncertima je strogo zabranjeno unošenje hrane i pića, naravno oružja i opijata, kao i bilo kakvih drugih supstanci ili opasnih predmeta.

Između ostalog, organizatori su napomenuli da će svi nedozvoljeni predmeti biti oduzeti prilikom detaljnog pregleda.

Iz Agencije su dodali da samo osobe koje imaju ulaznicu za određenu zonu mogu biti u toj zoni. Prelazak iz jedne u drugu zonu je strogo zabranjen i ukoliko neko bude primećen da ne poštuje ovo pravilo biće izbačen iz dvorane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.