OVO je cena lepote: Maja Marinković otkriva koliko HILJADA EVRA ju je koštala promena ličnog opisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 20:12

OVO je cena lepote: Maja Marinković otkriva koliko HILJADA EVRA ju je koštala promena ličnog opisa

Poznata starleta nije štedela kada su operacije u pitanju.

Maja Marinković je u proteklih 5 godina na hirurške intervencije potrošila zapanjujućih 30.000 evra! Straleta je znala šta želi, tačnije kako želi da izgleda, te joj nije teško palo da to pravo malo bogatstvo uloži u ''usavršavanje'' njenog fizičkog izgleda.

Samo za nadogradnju kose, iscrtavanje obrva i pumpanje usana hijaluronom je dala 3.000, odnosno za svaki od navedenih zahvata po 1.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra.

Zatim, operacija vilice, koja za cilj ima postizanje savršenih proporcija lica, ju je koštala 2.000 evra.

Jedan od šokantnijih zahvata koje je starleta odradila jeste košenje uglova očiju, čiji je rezultat ''mačkast izgled''. Međutim, operacija sama po sebi, iako neobična, nije ono što je šokiralo javnost, već činjenica da je ona tu operaciju ponavljala čak deset puta.

Jedna intervencija tog tipa košta 450 evra, pa možemo zaključiti da je Maju trenutni oblik očiju koštao 4.500 evra.

Efekat ''istrenirane'' zadnjice joj je omogućila operacija u vrednosti od 4.500 evra, dok ju je mali i prćast nos koštao 5.000 evra.

Najzad, njen najskuplji, možda i najprimetniji, poduhvat su grudi, koje je dva puta menjala, i platila ih je koliko i nove, bele zube - tačnije 8.000 po operaciji.

Uprkos potrošenom novcu koji , za naše prostore, dostiže vrtoglavu cifru i promenjenom ličnom opisu - Maja redovno fotošopira fotografije koje objavljuje na svojim društvenim mrežama, što samo dokazuje istinost stare izreke, odnosno sreću, stvarno, ne možete kupiti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.