OVO UVEK KRIJE OD MUŠKARACA KOJI JOJ SE UDVARAJU - Sanja Marinković otkrila razlog: Lakše je da žive u neznanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 19:12

OVO UVEK KRIJE OD MUŠKARACA KOJI JOJ SE UDVARAJU - Sanja Marinković otkrila razlog: "Lakše je da žive u neznanju!"

A evo i na koji način preskače nepoželjno flertovanje!

Voditeljka Sanja Marinković neretko ističe da uživa u životu posle 40. godine, te se tako ne odriče ni flerta sa muškarcima, o čemu je sada otvoreno govorila.

Sanja ne krije da uvek ima neku simpatiju, te da posle razvoda nije odustala od ljubavi, a s obzirom da često putuje, voditeljka tvrdi da joj se u inostranstvu muškarci znatno više udvaraju.

- U inostranstvu muškarci mnogo više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilaze, što je dokaz da nije samo do toga što si poznata ličnost, nego da ipak pleniš i nekom lepotom, ne znaju svi čime se baviš - započela je Marinkovićeva.

Ona je otkrila i da muškarcima nikada ne otkriva njeno zanimanje, kao i da im uvek daje broj kada je pitaju za Instagram nalog.

- Pitaju me: "Izvini, je l' mogu da dobijem tvoj Instagram?", i ja kažem: "Ne, ne, ne Instagram", pošto će tu odmah da vide čime se bavim. Ja uvek kažem: "Bolje Whatsapp", jer mogu da ga blokiram - objasnila je Sanja u "Premijeri" i dodala:

- Kada dam Instagram vide čime se bavim, posle ja dok objasnim... Ovako je lakše, da oni žive u neznanju - istakla je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.