OVO SU SVI POBEDNICI ZADRUGOVIZIJE! Tri titule za Borinu grupu - ali GLAVNA NAGRADA otišla je NJIMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 07:32

OVO SU SVI POBEDNICI ZADRUGOVIZIJE! Tri titule za Borinu grupu - ali GLAVNA NAGRADA otišla je NJIMA (VIDEO)

Spektakl!

Sinoć je održana još jedna spektakularna "Zadrugovizija" pod sloganom "Život je maskenbal". Publika je uživala u nastupima koje su zadrugari pripremili, a sve vreme tokom večeri gledaoci su bili u mogućnosti da glasaju.

Nakon spektakularnih nastupa zadrugara, došlo je vreme i za proglašenje pobednika, a prvi na redu da glasa bio je novinarski žiri.

Pripadnicima sedme sile nije bilo lako, a na osnovu njihovih glasova veliku pobedu odneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je fantastičan trio, koji čine Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović.

Potom je došlo vreme da se saopšti ko je dobio najveću podršku na društvenoj mreži Fejsbuk.

Voditelji Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca saopštili su da su to Kristijan Golubović, Kristina Spalević i Brendon, koji su kao nagradu dobili pakete koje je pripremio Veliki šef, a uručio im voditelj Darko Tanasijević. Kristijan je priznao da nije očekivao ovu nagradu, a zahvalio se svima koji su glasali.

Aktivni su bili i korisnici društvene mreže "Tik Tok" tokom ove noći i u ogromnom broju glasali za nastupe koji su im se najviše svideli na  "Zadrugoviziji". U momentu kada je napravljen presek, najviše glasova dobile su Paula Hublin, Milica Kemez i Monika Horvat.

Odmah je nastala opšta euforija u bekstejdžu, a one su kao nagradu dobile veliki paket Velikog šefa, kojim su se oduševile. Paula je naglasila da ovo nije očekivala, ali da je prijatno iznenađena.

Korisnici društvene mreže Instagram glasali su u velikoj meri na zvaničnom profilu rijaliti programa "Zadruga", a pobedu u ovoj kategoriji odneli su Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović, koji su već osvojili nagradu novinarskog žirija.

Kada su saznali da su pobedili u ovoj kategoriji, ovi zadrugari počeli su da skaču od sreće, a kao vrednu nagradu dobili su pakete koje je spremio Veliki šef. Bora Santana je istakao da Kenan uvek osvaja Instagram nagradu, te je poručio da je on najzaslužniji za nju.

Došlo je vreme i da stručni žiri proglasi i svog pobednika.

Do samog kraja je bilo neizvesno, a na osnovu njihovih glasova, ovu veliku pobedu odneli su Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović.

Pogledajte rezultate

- Opet smo prvi! - vikao je Bora.

- Prezadovoljna sam, hvala žiriju - zahvalila se Rialda.

Nakon što je stručni žiri odabrao svoje pobednike na večerašnjoj specijalnoj "Zadrugoviziji", došlo je vreme da voditelji Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca otkriju ko je osvojio glavnu nagradu za večeras. Kao i na svim "Zadrugovizijama", i ovog puta je milionski auditorijum glasao putem SMS poruka, a Maca i Dušica su otkrili dve grupe koje su osvojile najviše glasova.

Prva grupa bili su Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević, a druga grupa su bili Paula Hublin, Monika Horvat i Milica Kemez. Oni su se priključili voditelju Darku Tanasijeviću u bekstejdžu, te istakli da su iznenađeni što imaju najviše SMS glasova. Nakon nekoliko trenutaka, Darko je obavestio zadrugare ko je odneo glavnu nagradu. To su bili Paula, Monika i Milica, koje su već osvojile i TikTok nagradu.

Pre nego što je publika saznala ko je osvojio glavnu nagradu na večerašnjoj specijalnoj "Zadrugoviziji", voditeljka Dušica Jakovljević i voditelj Dragan Marinković Maca obavestili su publiku da će se dodeliti još jedna nagrada.

Grupa koja bude imala najviše pregleda do utorka odneće laskavu titulu Jutjub pobednika.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.