OVO SU SVI ČEKALI: Zorica Marković progovorila o odnosu sa Anom Ćurčić nakon pomirenja sa Acom Bulićem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 22:56

OVO SU SVI ČEKALI: Zorica Marković progovorila o odnosu sa Anom Ćurčić nakon pomirenja sa Acom Bulićem (VIDEO)

Ovo je prava istina o njihovom odnosu!

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković je u emisiji "Narod pita" konačno otkrila detalje odnosa sa Anom Ćurčić nakon dosta šuškanja da su se posvađale i udaljile.

Zorica je otkrila u kakvom su sada odnosu.

- Ja sam se sa Anom saosećala. šta god da je pričala ja sam je slušala, i zbog toga sam optužena da sam je savetovala, iako to nisam radila, a pored toga sam optužena za mnogo toga. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdan je sebi napravio dobar status tamo, pa su svi ćutali, a mene optužili da sam se ja kačila na Anu, zašto bih ja to radila?! Meni je na početku karijere zanimalo šta će ko da kaže, ali to više ne... Nama niko ne valja, pa ni Đoković, a što bih ja valjala. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a mene mnoge stvari ne dotiču, pogotovo da se priča da se ja kačim na ljude zbog plasmana. Ako sam ja rekla Bojaniću da je fikus, to je lepo drvo, nije uvredljivo. Ja sam njemu namerno rekla da ga aktiviram, a on nije verovao u to. E sada ako stavimo na vagu to što sam ja rekla njemu da je fikus, a ona mene napravi lopovom, zbog Uroša koji je ukrao pile. To je ozbiljna optužba i ono da sam ja najveće zlo na svetu, to je ozbiljna optužba. Ja sam u ovaj grad došla pre više od 40 godina, i ko sam ja i šta sam ja radila, ali to je moj život. Ja sam uradila to i to i ja imam hrabrosti da kažem sve to. Više se bojim pruženih ruku, nego saplitanja nogu - rekla je Zorica.

Detaljnije u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.