OVO SU SVI ČEKALI! Oglasila se Maja Marinković - progovorila o AFERI Dalile i Cara: Fejk priča...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2021, 23:16

OVO SU SVI ČEKALI! Oglasila se Maja Marinković - progovorila o AFERI Dalile i Cara: "Fejk priča..."

Kratko i jasno!

Odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara izazvao je lavinu komentara među zadrugarima, ali i vernih gledalaca najgledaijeg šou programa, koji danonoćno prate dešavanja u "Zadruzi".

Ovim povodom se oglasila i Maja Marinković, koja je do nedavno i bila u vezi sa Filipom.

Naime, Car je priznao da je zaljubljen u Dalilu, i da mu prija njeno društvo. Udata zadrugarka je otkrila da mu jeste dala povoda, ali i da se oseća kao da se guši u braku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Dejanom. Kako su Marinkovićeva i Filip bili u vezi, njihova romansa, nažalost, nije potrajala, jer je Car po ulasku u "Zadrugu 5" uplovio u vezu sa Sandrom Čaprić, te je bivša zadrugarka raskrstila svaki odnos sa njim.

Ipak, Maja se se oglasila i otkrila kako gleda na celokupnu situaciju, koja ne prestaje da bude glavna tema svih zadrugara.

- Smešno mi je, to je po mom mišljenju fejk priča, mislim da to ne pije vodu kod naroda - kratko je rekla Marinkovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.