OVO SU PLANOVI IVANA MARINKOVIĆA NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE - imaju veze sa Željkom Kulićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 13:59

OVO SU PLANOVI IVANA MARINKOVIĆA NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE - imaju veze sa Željkom Kulićem

Tu je i venčanje.

Jelena Ilić, dugogodišnja partnerka Ivana Marinkovića se oglasila za Pink.rs kako bi prokomentarisala aktuelna dešavanja iz Bele kuće.

Naime, ona je otkrila kakve planove ima kada je u pitanju njeno i Ivanovo venčanje, kao i to što je Ivan rekao da će priznati sina Željka. Njegovi planovi postaju još aktuelniji jer je finale Zadruge najavljeno za 8. jun.

Kako komentarišeš to što će Ivan priznati Željka?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ivan je svestan svojih grešaka, verujem da neće zahtevati preko hleba i pogače. Vidi se da je srećan sa svojim sinom i to mu je najvažnije, da i Željko ima taj osećaj. Da nastave lepo da funkcionišu i napolju, a oko prezimena će se oni dogovoriti, to nije moja stvar, niti imam pravo da pričam o tome. Neka je dete živo, zdravo i srećno!

Da li se slažeš sa Ivanovim idejama da vezu krunišete brakom?

Još prošle godine smo dogovarali crkveno venčanje, pa ako Bog da sada ćemo se venčati, čim se sezona završi. Meni je najbitnije venčanje pred Bogom, građansko je propratno. Jedva čekam sve to, a mislim da i Ivan željno iščekuje, a moja želja je da to venčanje bude u jednom manastiru, uz blagoslov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.