OVO SU FINALISTI ZADRUGE 4! Zvanično SAOPŠTENJE - glasajte za FAVORITA jednim KLIKOM (ANKETA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2021, 17:49

OVO SU FINALISTI ZADRUGE 4! Zvanično SAOPŠTENJE - glasajte za FAVORITA jednim KLIKOM (ANKETA)

Kraj je za 5 dana!

Rijaliti "Zadruga 4" se uskoro završava. Super finale je zakazano za subotu uveče, kada će biti proglašen pobednik četvrte sezone popularnog šoua.

Svi se pitaju ko će osvojiti famozno prvo mesto i vrednu nagradu od 50.000 evra.

Veliki šef danas je obavestio zadrugare da su oni zvanično finalisti.

- Dragi zadrugari, pre više od trista dana, uselilo se vas 54, a sada vas ima 25. To govori o tome da ste već postigli veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeh, čestitamo vam i ponosni smo na vas. Zvanično vas obaveštavamo da ste postali finalisti Zadruge. Otvorene su linije za glasanje i samo od publike zavisi ko će izaći kao pobednik - pisalo je u pismu.

Donosimo vam konačan spisak finalista: Miljana Kulić, Maja Marinković, Milan Janković Čorba, Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić, Rialda Karahasanović, Kenan Tahirović, Marko Janjušević Janjuš, Filip Car, Sandra Rešić, Nenad Aleksić Ša, Marko Đedović, Aleksandra Nikolić, Jovana Tomić Matora, Fran Pujas, Paula Hublin, Sanja Stanković, Milica Kemez, Bora Santana, Mišel Gvozdenović, Teodora Bilanović, Lepi Mića, Ermina Pašović, Nadica Zeljković, Mina Vrbaški.

Na našem sajtu već dugo postoji anketa, a sada vas još jednom pozivamo da nam pokažete ko je vaš favorit i da glasate za najboljeg zadrugara koji zaslužuje pobedu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marselj blizu cifre od 50.000.000 evra – stigao i Mateo Genduzi

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2021, 13:15

Na pozajmicu sa obavezom otkuša..Olimpik iz Marselja u ofanzivi. Granica od 50.000.000 evra koja će ovog leta biti potrošena na pojačanja uskoro će biti prebačena. S tim da neće sav novac odmah otići sa klupskih računa. Ali Mateo Genduzi je i zvanično stigao na Velodrom na jednogodišnju pozajmicu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.