OVO SU CECINI PRIJATELJ I PRIJA: Evo kako se roditelji Nemanje Gudelja slažu sa trudnom Anastasijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 10:47

OVO SU CECINI PRIJATELJ I PRIJA: Evo kako se roditelji Nemanje Gudelja slažu sa trudnom Anastasijom!

Par čeka devojčicu.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj čekaju svoju prvu bebu, a kako mediji pišu, par će dobiti devojčicu.

Mlada pevačica već neko vreme boravi u Španiji, gde njen izabranik živi i igra fudbal za tamošnji klub "Sevilja".

Gudeljeva porodica takođe živi u Španiji, a Nemanja ne krije koliko je blizak sa svojom porodicom, jer su otac Nebojša i majka Olivera velika podrška svojoj deci.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Da je Anastasija u odličnim odnosima sa porodicom svog dečka dokazuje i to što redovno zajedno idu na njegove utakmice. Svekar Ražnatovićeve je takođe bio fudbaler, nastupao je za španske klubove Logronesa i Leganesa, a Anastasijin svekar je nakon završene karijere ostao u fudbalu te je trenutno tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Kako je Nebojša Gudelj jednom prilikom otkrio, stub njihove porodice je ipak njegova supruga Olivera koja je sve izdržala na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je gotovo sama izvela na pravi put, prenosi "Story".

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Podsećanja radi, Anastasija je već u četvrtom mesecu trudnoće i dobro se oseća. Par planira da u junu ove godine napravi intimnu ceremoniju venčanja u Španiji, a pevačici će kuma biti najbolja drugarica iz detinjstva, mlada glumica Tara Milutinović.

Anastasija i Nemanja planiraju da sledeće godine naprave veliku svadbu u Srbiji, na kojoj će prisustvovati nekoliko stotina zvanica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.