OVO SIGURNO NISTE ZNALI: ON je bio Cecina VELIKA LJUBAV pre Željka! Evo KAKO izgleda 30 godina kasnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 21:41

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: ON je bio Cecina VELIKA LJUBAV pre Željka! Evo KAKO izgleda 30 godina kasnije

Šuška se da je to bila velika ljubav.

Svetlana Ceca Ražnatović je krajem osamdesetih godina postala jedna od najpopularnijih pevačica u Srbiji. Njen prvi momak za kojeg je javnost saznala bio je Vladan Lukić.

Ljubav između popularnog fudbalera i perspektivne pevačice počela je još 1989. godine, kada je Svetlana tada Veličković počela u Beogradu da krči put ka zvezdama, a Vladan je bio već poznat kao igrač Crvene Zvezde i veliki zavodnik.

Čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pričalo da su se verili i očekivala se svadba. Ljubav se ugasila 1990. kada je Lukić otišao u vojsku i rastali su se. Kako se pisalo, njena pesma "Pustite me da ga vidim" navodno je posvećena prvoj ljubavi, kako prenosi "Alo".

Interesantno je da je za vreme bombardovanja Vladan Lukić igrao u Mecu i imao je prilično dobar ugovor sa francuskim klubom. Ipak, nije mogao da podnese da u takvo vreme on igra fudbal, dok njegov narod pati. Raskinuo je ugovor i vratio se u Srbiju.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 4, 2020 at 5:10am PDT

Posle toga je odigrao još samo jednu godinu u Grčkoj i sa 30 leta završio je karijeru. Naravno, taj raskid ugovora sa Mecom mu ne smemo zaboraviti. Bio je i predsednik Zvezde neko vreme, ali sigurno je da je mogao više da pruži u fudbalu.

Par se upoznao kada je pevačica imala 15 godina, a bivši fudbaler 18 godina.

Pogledajte kako Vladan Lukić danas izgleda:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.