OVO SEBI NIKADA NE BI SMEO DA DOZVOLI: Lepi Mića stavljen na stub srama zbog Anđele Đuričić - To je van pameti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 03:04

OVO SEBI NIKADA NE BI SMEO DA DOZVOLI: Lepi Mića stavljen na stub srama zbog Anđele Đuričić - To je van pameti!

Javno osudila njegovo ponašanje!

Voditelj, Marko Đedović je u "Šiša baru" razgovarao sa Aninom najbližom prijateljicom u Beloj kući, pevačicom Zoricom Marković.

- Ani sam rekla da će se cela kuća okrneuti protiv mene i tako je i bilo. Vodimo ratove i bitke, ali meni je fokus da ova žena bdue dobro. Njoj se sve skupilo, ima često to da zaplače, konstantan joj je problem za ova dva meseca. Mnogo laži, uvreda, ružnih stvari. Ona je slobodna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i može šta hoće da radi, ona zna zašto je došla - rekao je, pa dodao:

- Nju bole te zajedničke godine i uvlačenje ljudi. Ovu devojku treba stvarjno da je sramota jer ispada kao da je Ana njoj uzela partnera, a ne ona njoj. Takav bezobrazluk nisam ni čula, ni videla. Taj čovek može da utiče na nju, da joj kaže da je to njihov život i da ona nema ništa sa tim, ali to je nemoguće jer nju svi gaze i za sve je svima kriva - rekla je Zorica.

- Videli smo njenu reakciju kad je zagrlio Maju,a onda i njene reakcije na Aninu patnju - rekao je Marko.

- Ma to je van pameti. Ona na sve to pravi onakvu ljubomornu scenu, šta bi da je stvarno to? Šta Ana treba onda da uradi? Kako bi reagovala da je na Aninom mestu. Mića sebi nikad ne bi smeo ovo da dozvoli. On usmerava i savetuje Anđelu, prvi je znao za to muvanje. Kad je Ana ušla pokušao je na vrlo perfidan način da je pita zašto nije došla kod njega i zakleo joj se u mrtvog oca da ću joj ja zabiti nož u leđa. Meni je drago da sam ja uz nju. Rekla mi je: "Tebe da nije ovde mene bi zgazili i ja bih otišla kući". Ja ću biti uz nju šta god mi uradila. Zvezdan iz nemoći radi sve što radi i to nije džentlmenski. Ona žena ima pravo, a on neka se stisne i dostojanstveno podnese sve. Preterao je i umešao mnoge ljude koje nije trebao. Maja je orgazam doživela kad ju je zagrlio, ali to je Maja. Ona je tek sada proradila,a ja kad sam osuđena bila ona je crtala Cara, a sad je spremna na sve - rekla je Zorica.

- Da li Anđela svoje nezadovoljstvo prebacuje na Anu jer se plaši da joj Maja ne uzme Zvezdana? - pitao je Marko

- Tako je, Maja se ogradila, ali znamo. Opet sve na Anu, opet sve na nju. Zvezdan je prošao tamo gde je mogao - rekla je Zorica.

- Šta se dešava sa Ivanom Marinkovićem? - pitao je Marko

- On je Mićin naslednik, Mića dva. Oni se druže napolju, ja to nisam ni znala. On čovek ne bira sredstva, živi rijaliti i napolju. Rekla sam da ću da ga prebijem napolju, am budalaština. Najbolje da ću ja da se bijem sa njim. On ide đonom na svakog.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.