OVO SE NIJE VIDELO NA TVu! Usred nastupa posegao za ANJINOM ZADNJICOM? Kad Cvele sazna, biće HAOS?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 15:00

OVO SE NIJE VIDELO NA TVu! Usred nastupa posegao za ANJINOM ZADNJICOM? Kad Cvele sazna, biće HAOS?! (FOTO)

Uzavrela atmosfera na Zadrugoviziji!

Na sinoćnjem izdanju "Zadrugovizije" jednu od grupa sačinjavali su Anja Todorović, Lazar Čolić Zola i Anđelo Ranković.

Iako su se dobro zabavili, oni nisu osvojili nijednu nagradu, a naš paparaco zabeležio je tokom snimanja zanimljivu scenu na bini.

Dok su plesali, objektiv foto aparata uhvatio je Zolu u neobičnoj pozi! Deluje kao da u ovom trenutku odmerava Anjinu pozadinu, dok mu se ruka nalazi blizu njene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << intimne zone.

Da li je ovo samo slučajnost, ne možemo sa sigurnošću reći, ali ukoliko Anja privlači Zolu to u nastavku rijalitija sigurno neće moći da se sakrije.

Da stvar bude još zanimljivija, Anja je u "Zadruzi" sa svojim dečkom, Jovanom Cvijetićem Cveletom, a u njihovoj vezi je već bilo turbulencija i neprijatnosti otkako su se uselili na imanje u Šimanovcima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.