OVO SE DEŠAVALO VEČE PRE! Poznatoj pevačici je danas PREMINUO muž, a sinoć... Pravi ŠOK! Van sebe od bola

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SE DEŠAVALO VEČE PRE! Poznatoj pevačici je danas PREMINUO muž, a sinoć... Pravi ŠOK! Van sebe od bola

Nije bila spremna

Poznata folk pevačica Elma Sinanović danas je izgubila supruga Smaila Sinanovića Magija koji se borio sa teškom bolešću.

Kako saznajemo, Elma je polagala veliku nadu u njegovo izlečenje i oporavak, a nije ni slutila da će se život njenog dugogodišnjeg bračnog partnera ugasiti danas.

A post shared by ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official) on Sep 8, 2019 at 8:54am PDT

- Elma je sinoć imala nastup, bila je dobro raspoložena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ništa nije slutilo da će je danas ovo zadesiti sa Smailom. U velikom je šoku, bila je ubeđena da će se on izlečiti i da će sve biti kao nekad. To je bila ljubav koja se jednom u životu desi i svi koji ih poznaju znaju da su oni imali nešto posebno - otkriva izvor blizak pevačici.

A post shared by ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official) on Apr 22, 2018 at 5:45am PDT

Inače, Elmin suprug Smail Sinanović Magi bio je uspešan novopazarski biznismen. On i Elma bili su vlasnici restorana ali i vise različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru. On je jedan od najzaslužnijih za njenu uspešnu karijeru, bio joj je i menadžer. Voleo je i da zapeva, a poznata je njegova pesma sa Elmom ''Ništa mi ne treba''. Poslednjih godina povukao se iz javnosti i vodio miran život.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.