OVO SE DEŠAVALO NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA! Procurili ekskluzivni snimci, zabeležena NAJVEĆA PROMENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 07:21

OVO SE DEŠAVALO NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA! Procurili ekskluzivni snimci, zabeležena NAJVEĆA PROMENA!

Ludilo u Beloj kući!

Vlasnik ružičaste televizije, Željko Mitrović, nedavno je najavio sedmu sezonu "Zadruge" koja će nositi naziv "Elita".

Na istom mestu će se naći najveće zvezde rijalitija, i nema sumnje da sledi pravi spektakl. Vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugačije, dobiti novi izgled, a neke čak i namenu.

Na Instagram profilu Zadruge pojavio se promo snimak projekta, koji je snimljen u Šimanovcima, i to u novom delu velelepnog imanja.

Darko Tanasijević je u pauzi između snimanja uživao sa koleginicama, te smo tako imali prilike da vidimo šta se drešavalo iza kulisa.

Voditelj je skakao dok se Ivana Šopić fotografisala, a potom i snimak okačio na svoj stori na profilu društvene mreže Instagram uz pesmu "Mali pauk" Ere Ojdanića, a njegove koleginice su se zadovoljno smejale. Na snimku se može primetiti i nova voditeljka, Maša Mihailović.

- Iza kamera - napisao je Tanasijević u objavi.

A post shared by Darko Tanasijević (@darko.tanasijevic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.