OVO SE ČEKALO! Večeras NJIH DVE stižu u studio! Gledaoci će biti ODUŠEVLJENI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 22:08

OVO SE ČEKALO! Večeras NJIH DVE stižu u studio! Gledaoci će biti ODUŠEVLJENI! (FOTO)

Biće zanimljivo!

Nakon završetka Zadruge 4, ljubitelji ovog rijaliti programa imaju priliku svako veče da se druže sa zadrugarima u okviru emisije "Narod pita".

Na vrućim stolicama pred sudom naroda večeras će se naći dva jaka rijaliti igrača koja su svojim učešćem, i te kako, obeležili ''Zadrugu 4''.

Po prvi put nakon izlaska iz rijalitija, intrigantna Kristina Spalević će se naći uživo u emisji. Ona će ovom prilikom otkriti sve o vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kristijanom Golubovićem, susretu sa njegovom bivšom suprugom i kritikama svojih roditelja.

Objavu dijeli 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

Društvo u studiju praviće joj pevačica Sandra Rešić, koja se oštrim jezikom i čvrstim stavom istakla u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Ona je gledaoce iznenadila svojim rijaliti sposobnostima, a večeras imate priliku da je pitate sve o sukobu sa misicom i Nenadom Aleksićem Ša.

Objavu dijeli Sandra Rešić (@sandra_resic)

Voditelj večerašnje emisije biće Darko Tanasijević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.