OVO SE ČEKALO! Nakon što je Dejan prešao u islam, on je njen sledeći gost u emisiji: To je bio njegov život

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 17:02

OVO SE ČEKALO! Nakon što je Dejan prešao u islam, on je njen sledeći gost u emisiji: "To je bio njegov život"

Očekuje se ogromna gledanost!

Dalila i Dejan Dragojević su opet glavna tema medija nakon što je momak iz Veternika javno obelodanio da već četiri godine ispoveda Islam. On je otišao na hodoćašće tokom meseca Ramazana na hadžiluk u Medinu na poklonjenje jednoj od najvećih svetinja islamske vere.

Njegov prelazak u drugu veru dogodio se tokom braka sa Dalilom, i svi sada sa nestrpljenjem očekuju šta će nekadašnja rijaliti zvezda a danas voditeljka reći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povodom toga šta je njen muž sada uradio.

Dalila se još uvek nije zvanično oglašavala, ali mnogi su očekivali da će njen sledeći gest biti neka vrsta simboličkog odgovora Dejanu.

Jedan od tračeva koji su kružili ticali su se teorije da će Dalila dovesti nekog gosta u svojoj emisiji da razgovara upravo na temu duhovnosti i transcedencije prema Bogu, kako bi pokazala Dejanu da i ona traga za duhovnim aspektima stvarnosti.

Ipak, tračevi su se ispostavili kao netačni, pošto je novi gost u emisiji "Da li sa Dalilom", koja će se prikazati u nedelju, biti popularni treper Seksi iz grupe Crni Cerak.

Najava na njenom Instagram profilu glasi:

"Kažu da problematični momci ne prođu dobro u životu,a on je definitivno demant za to. Ulica, d**ga, zatvor! To je bio njegov život, a sada je to muzika. Juče lerdi,a danas trending!"

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.