OVO RADE KAD IH NIKO NE VIDI: Jovana Ljubisavljević i Cecin bivši uhvaćeni na javnom mestu - očevici zanemeli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 07:28

OVO RADE KAD IH NIKO NE VIDI: Jovana Ljubisavljević i Cecin bivši uhvaćeni na javnom mestu - očevici zanemeli!

Našoj kameri, ništa ne može promaći!

Jovana Ljubisavljević poznatija kao misica, bivša učesnica "Zadruge" uplovila je u romansu sa bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem i u toj romansi uživa već nekoliko meseci.

Koliko ljubav cveta, svedoči činjenica da je ostvarila prelep odnos i sa njegovom ćerkom iz prvog braka, o čemu redovno izveštava pratioce na svojim socijalnim mrežama, a ovog puta je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << paparaco našeg portala uspeo da uhvati Jovanu i Bogdana na javnom mesto, te otkrije gde su se uputili i šta su to radili.

Jovana i njen izabranik Srejović, bili su u jednom prestoničkom tržnom centru, a naša ekipa je uspela da ih "uhvati" na pokretnim stepenicama dok su se držali za ruke.

Njih dvoje su se uputili ka buticima ne bi li obnovili svoje garderobere, ali su takođe mogli da uživaju i u restoranima i kafićima koju su svakako sastavni deo pomenutog objekta.

Zaljubljeni do ušiju, vrcali su od pozitivne energije, te su primetivši u jednom momentu da je veliki broj ljudi prepoznao njihova televizična lica, odlučili da inkognito nastave sa razgledanjem, a ubrzo su i napustili tržni centar.

Pomenuti par privlači veliku pažnju kako medija, tako i njihovih fanova i samim tim ne sumnjamo da će ovo biti prava poslastica za njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.