Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NISTE VIDELI NA TELEVIZIJI: Tomović MESIO GRUDI Dragane Mitar! Scena kao iz VARLJIVOG LETA! (FOTO)

Bivša modelsica Dragana Mitar je svojim ulaskom u Zadrugu 3 napravila pravu pometnju. Ubrzo nakon nje u rijaliti je ušao njen dečko, Edis Fetić, biznismen iz Novog Pazara. Međutim, u međuvremenu je Dragana zapala za oko, Vladimiru Tomoviću, koji se sada navodno veoma zaljubio u Mitrovu i na sve načine pokušava da joj to pokaže. The post OVO NISTE VIDELI NA TELEVIZIJI: Tomović MESIO GRUDI Dragane Mitar! Scena kao iz VARLJIVOG LETA! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

"Ja sam pravoslavna hrišćanka!" Edo se DANAS molio u vrtu, a EVO šta Dragana kaže i ona je VERNICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 20:30

Izjasnila se!..Dragana Mitar je u Zadrugu ušla kao žena koja se razvodi jer je njena brakorazvodna parnica sa mužem Sinišom Dragutinovićem, još uvek u toku i njih dvoje nisu razvedeni formalno...Ubrzo nakon njenog ulaska, u Zadrugu je ušao i Edis Fetić, koji je zapravo njen novi dečko, a da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.