OVO NIKO NIJE ZNAO: Iza OVOG Jalinog hita krije se tužna životna priča Bube Korelija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE ZNAO: Iza OVOG Jalinog hita krije se tužna životna priča Bube Korelija (VIDEO)

Prijatelji.

Najpopularniji muzički dvojac Jala Brat i Buba Koreli niže hit za hitom, a ono što je javnosti malo poznato pre njihovog vrtoglavog uspeha koji su postigli preko noći, jeste teška priča koja se krije iza pesme koju je objavio Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala.

ERUPCIJA BESA! Snežana Dakić izazvala eksploziju brutalnom porukom - Sram te bilo, ĐUBRE JEDNO!

PROCURIO VIDEO! Kija priznaje: DA! Pomiriću se sa Slobom! Evo i kada... Izgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ZADOVOLJSTVOM

Radi se o Jalinoj pesmi "Dom" za koju mnogi kažu da je istorijska, a koju je snimio kada je Buba završio u zatvoru, u junu 2015. godine.

POBEDNIK ZVEZDA GRANDA SE VRATIO POSLE PAUZE: Evo kako sada izgleda Darko Martinović - pustio bradicu

- Neću plakat noćas, noćas moram pravit novac. Suze tvoje majke noćas idu na moj obraz, setim je na tebe svaka njena reč je poraz. Vidim tebe kad se gledam u ogledalu... - samo je deo pesme.

Zanimljivo je da je Jala u tom periodu pokrenuo i kampanju za oslobađanje Bube iz zatvora, pod nazivom "Oslobodite Bubu Korelija" (Free Buba Corelli).

Devedesetih su SVI DOBRO ZNALI BILJANU, a danas je ne prepoznaju na Instagramu: Evo o kome se radi i ZAŠTO JE NEPREPOZNATLJIVA

Prema pisanjima, Buba je u zatvoru proveo godinu dana zbog posedovanja narkotika, a njegovo ime našlo se među 13 uhapšenih u junu 2015. godine zbog osnovane sumnje da su na području Kantona Sarajevo neovlašćeno prodavali, nudili na prodaju, radi prodaje kupovali, kao i posredovali u prodaji droge.

Milanče je među najvećim legendama srpske muzike i ŽIVI NA SELU: Bila je priča o NJEGOVOJ KLINIČKOJ SMRTI, a umalo da ne snimi NIJEDNU PESMU

Reperu i njegovim saradnicima, prenosili su mediji, prvo je određen jednomesečni pritvor, ali je stalno produživan, pa je ćeliju napustio tek u maju 2016. godine. Po izlasku iz zatvora, on i Jala su se posvetili muzici i za kratko vreme postali najpopularniji duo i hitmejkeri na ovim prostorima.

Kažu da se u nevolji prijatelj poznaje, nazalost imali smo mnogo takvih situacija, ali opet mi kažu život to je. Svega se nagledasmo, mnogi su prosli kroz naše živote, što bi rekli hodasmo kroz trnje do ruža, ali na kraju dana ostadosmo jedan uz drugog prijatelju moj, nekad bas kao Yin i Yang ali zajedno do kraja, protiv svih. I da, izvini za ovo što te nazvah prijatelju, odavno si ti meni brat, odavno si ti moja krv i život bratov. Mislim da nema potrebe da ti govorim koliko te volim i šta sam spreman da uradim za tebe, samo ću ti poželjeti zdravlja, a sve drugo već odavno možemo sami, sretan rodjendan brate. @bubacorelli

A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on Sep 21, 2018 at 3:00pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.