OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ovako je Luna Đogani govorila o ROĐENOJ MAJCI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Ovako je Luna Đogani govorila o ROĐENOJ MAJCI

Morala je da bira.

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani sinoć je gostovala kod Ognjena Amidžića. Bilo je puno tema o kojima je govorila, a između ostalog, rekla je i šta joj smeta kod njene majke Anabele Atijas.

Gosti u emisiji igrali su novu igru "Odgovaraj ili ogovaraj", a pošto Luna nije htela da kaže ko je najgluplji u "Zadruzi" morala je da ogovara svoju majku Anabelu.

- Moja mama je jedna jako naivna žena, borbena, ali ne ume uvek da se nosi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudima. Previše je dobra, trebalo bi da postane malo grublja. Moja mama je lakoverna, voli da drami u nekim stvarima kao i ja - ispričala je Luna.

U suštini, reči su bile blage, tako da Anabela nema razloga da se ljuti na svoju kćer.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NADEŽDA UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM? Posle BATINA utehu našla sa BIVŠIM ZADRUGAROM? Nećete verovati sa kim! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.