OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI - Prija otkrila šta joj je Brena rekla pred koncert: Mislila sam da ću da padnem u nesvest!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 18:23

OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI - Prija otkrila šta joj je Brena rekla pred koncert: "Mislila sam da ću da padnem u nesvest!"

Priznala i kako joj tepa!

Pevačica, Aleksandra Prijović napravila je tri dana za redom spektakl u Areni, a već je zakazala i četiri koncerta u Zagrebu.

Posle drugog koncerta u Beogradu, kada se sa njom na sceni pojavila Lepa Brena, Aleksandra je otkrila da će joj taj momenat ostati urezan u sećanju do kraja života, a odmah se zahvalila i kolegama sa estrade koji su je podržali i u velikom broju došli na koncert.

- To mi je neverovatno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskreno, iako sam sa svim kolegama u odličnim odnosima, ali me jako iznenadilo što je toliki broj kolega došao. Hvala im na tome, oni znaju da ja uvek podržavam sve što oni rade, da volim muziku, ljude i kolege i da se radujem njihovim uspesima kao da su moji. Znaju oni to, zato su bili ovde - rekla je Aleksandra.

Nije krila koliko joj je značilo to što se upravo Lepa Brena na drugom koncertu pojavila kao gošća, a otkrila je koji je savet dobila od nje na probi pred spektakl u Areni.

- Kada smo imali probu, rekla mi je: "Samo se opusti, sve će to da bude super, uživaj, ovo je tvoje veče, narednih dana samo uživaj". Krenule smo sa probom, ja joj kažem "Beki, ja ću da padnem u nesvest kada Vi izađete". Ona je krenula tada da se smeje, a kada je izašla, tako me je snažno zagrlila i počela da plače, a ja sam pomislila da ću stvarno da padnem u nesvest - govorila je Aleksandra sa knedlom u grlu i dodala:

- Rekla sam i na bini da je neverovatno šta je život, da ja stojim na bini sa Lepom Brenom. Ona je potpuno drugačija privatno, kao i svako od nas, normalna žena, brine o svima nama. Ja sam sa Filipom već osam godina i nekako nemam osećaj da ja u stvari sedim sa njom. Stvarno sam shvatila da je Lepa Brena izašla na scenu i hvala joj na podršci. Jako sam srećna što je publika uživala, zauvek ću imati ovaj snimak kada je ona izašla i rekla sam da sam srećna što živim u vremenu Lepe Brene i treba svi da budemo srećni - istakla je mlada zvezda za Sky Music.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.