Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIGDE NISTE VIDELI! DARKOVA BEBA KAO IGRAČKA: Pogledajte šta radi sa sinom, ovo nije radio sa ćerkom! (FOTO)

Verenica Darka Lazića, Marina Gagić, ne krije da uživa u ulozi majke i da joj majčinski dani prijaju. Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografije kojim je obradovala pratioce i pokazala najslađi poklon koji je kupila za svog prvenca. Sin Aleksej je dobio svoje prve sportske patike. Toliko su male i slatke da su The post OVO NIGDE NISTE VIDELI! DARKOVA BEBA KAO IGRAČKA: Pogledajte šta radi sa sinom, ovo nije radio sa ćerkom! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JEZIVO! VESNA RIVAS PREDVIDELA ŠABANOVU SMRT: Sve se desilo PRE DVE GODINE! Iznela DOKAZE! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2019

Predskazanja Vesne Rivas mnogi ne prihvataju, pa je čak i ismevaju, ali ono što je podelila na svom Instagram profilu zalediće vas. Naime, ona je sa svojim pratiocima podelila činjenicu da joj se jedno predskazanje, nažalost, obistinilo. Bivša učesnica rijalitija Parovi i folk pevačica je još...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.