OVO MNOGI NISU ZNALI - Evo čime se bavila Goga Sekulić pre nego što se pojavila na estradi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 20:16

OVO MNOGI NISU ZNALI - Evo čime se bavila Goga Sekulić pre nego što se pojavila na estradi!

I tada bila uspešna!

Brojne popularne pevačice sa naše estradne scene, pre nego što su izgradile muzičku karijeru, bavile su se različitim poslovima.

Goga Sekulić je već decenijama deo naše muzičke scene, a u svojoj dugoj karijeri snimila je veliki broj pesama, od kojih su mnoge postali pravi hitovi.

Pre nego što je počela da se bavi pevanjem, Goga je radila na radiju, gde je imala svoju emisiju.

 - Pre 25 godina sam bila radio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voditeljka. Moja emisija je počinjala u osam uveče i trajala je do ponoći. Bila sam veoma slušana - otkrila je pevačica pre nekoliko godina.

Podsetimo, Goga se proslavila pesmama "I lepša i bolja" i "Ljubavnica" i na prvi pogled osvojila srca publike. Nešto kasnije je nizala hitove i postala jedna od omiljenih pevačica na estradi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.